Kategorier
Okategoriserade

Anlita hjälp med vårdnad i Göteborg

Det är inte alltid lätt att komma överens, särskilt inte om man som förälder ligger i skilsmässa. Vem som ska få vårdnad om barnen kan skapa bråk. Då kan man anlita en advokat i Göteborg.

Ni gifte er när ni var väldigt unga. Ni träffades när ni i stort sett bara var barn fortfarande. Ni blev blixtförälskade och gifte er ganska snart och efter bara ett par år kom första barnet till världen. Allting har gått fort och er kärlek har varit himlastormande. Men nu är det slut och er skilsmässa går igenom när som helst. Ingen utav er känner direkt den där stormande kärleken till den andre längre. Äktenskapet och livet tillsammans är över. Ni har hunnit få två barn under era år tillsammans och även för dem blir det här en stor omställning. Mamma och pappa ska inte längre leva tillsammans. Och hur ska tiden med barnen delas upp?

Att komma överens om vårdnad

Ni har svårt att komma överens om hur barnen ska bo. Båda vill olika saker helt enkelt. Ni kommer inte till något beslut, så ni bestämmer er för att ta hjälp av någon som är kunnig inom vårdnad. Om ni två inte kommer överens i slutändan, så får ni veta att det då blir någon utomstående som tar beslut om var barnen ska bo. Och det vill ni ju helst inte. Ni sätter er ned och pratar och kommer till slut överens om att dela tiden med barnen mellan er. Det är ju ändå det bästa för alla. Läs mer om vårdnad på denna hemsida: vårdnadgöteborg.se